Серия Nordic Rituals

Midsommar Glow душ-гел за тяло и вана

 • barnangen_com_berry_boost_shower_and_bath_gel__970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_midsommar_glow_body_oil_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_sauna_relax_shower_and_bath_gel_970x1400
 • barnangen_com_nordic_rituals_glacier_breeze_shower_and_bath_gel_970x1400
 • Подарете на кожата си енергизиращо усещане благодарение на душ-гела за тяло и вана Berry Boost. Пречиства и енергизира кожата ви. Berry Boost съдържа суперплода боровинка и защитен хидратиращ серум, без парабени.

   

  Душ-гелът Berry Boost за тяло и вана осигурява високоефективна грижа за кожата ви - с веган формула и 90% съставки от натурален произход.

   

  Знаехте ли, че шведите имат ритуал за бране на боровинки - “Självplocking”?
  Годишна традиция е за шведите дълго да се разхождат в гората, заобиколени от красивата природа и да берат боровинки за сокове, мармалади и ястия – като например шведския боровинков пай, Blåbärspaj.

   

  Боровинка  Разберете повече >

 • Насладете се на шведската традиция с Midsommar Glow душ-гел за тяло и вана. Копринената мекота на кожата идва от нежното й почистване и защитния филм, който душ-гелът оставя върху нея. Формулата е обогатена с флорални масла и защитен овлажняващ серум.

   

  Душ-гелът Midsommar Glow за тяло и вана осигурява високоефективна грижа за кожата ви - с веган формула и 90% съставки от натурален произход. 

   

  Какво представлява Midsommar?
  Midsommar е денят, в който слънцето никога не залязва и е най-обичаната шведска традиция, която отбелязва пристигането на лятото.

   

  Разберете повече >

 • Midsommar Glow олио за тяло е продукт,  който може да използвате по всяко време, като непрестанно усещате интензивно и дълготрайно подхранване на кожата. Запазва влажността нa липидите в кожата, като незабавно се абсорбира от нея. За копринена кожа и лятно усещане през целия ден.

  Midsommar Glow олио за тяло съчетава деликатни флорални масла и серум.

   

  Олиото за тяло Midsommar Glow осигурява високоефективна грижа за кожата ви с веган формула.

   

  Какво представлява Midsommar?
  Midsommar е денят, в който слънцето никога не залязва и е най-обичаната шведска традиция, която отбелязва пристигането на лятото.

   

  Разберете повече >

 • Отпуснете тялото си с нашия душ-гел за тяло и вана Sauna Relax. Той е вдъхновен от Скандинавския сауна ритуал, който прави кожата да изглежда и да се чувства чиста и мека. Благодарение на ароматните масла, които са вложени във формулата на този продукт, душ-гелът Ви доставя чисти моменти на релакс и отпускане на стреса. Душата се изчиства, кожата се обновява и защитава.

  Нашият Sauna Relax душ-гел и вана се смесва с екстракт от бреза и защитен серум за влага.

   

  Душ-гелът Sauna Relax за тяло и вана осигурява високоефективна грижа за кожата ви - с веган формула и 90% съставки от натурален произход.

   

  Защо шведите обичат сауната?
  Релаксирането на до 90°C е момент на чиста детоксикация, като същевременно облекчава стреса и умората.

   

  Разберете повече >

 • Потопете се в усещането на ритуала „Bada Isvak” с освежаващия Glacier Breeze душ-гел за тяло и вана. Незабавно възстановява и почиства Вашата кожа, осигурявайки точния баланс на обогатяване и освежаване. След душ, кожата ви се чувства перфектно тонизирана. Нашият  Glacier Breeze душ-гел за тяло и вана има уникална формула с морски соли и защитен овлажняващ серум.

   

  Душ-гелът Glacier Breeze за тяло и вана осигурява високоефективна грижа за кожата ви - с веган формула и 90% съставки от натурален произход.

   

  Какво е Бада Исвак?

  Гмуркане в ледена дупка - зимна традиция за много смели шведи.

   

  Разберете повече >