Съставки

Отличителна технология

Продуктите на Barnängen съдържат точното съчетание от природа и наука. Осигуряват балансирана грижа с веган формули и до 95% съставки от натурален произход.

Нашите научно-изследвани формули за грижа за кожата осигуряват дълготрайната й защита и са идеалното допълнение към естествени съставки от Севера, които влагаме в продуктите си.

Cold Cream

Cold Cream е рецепта за красота от древността. Тайната му се крие в специалния състав: овлажняваща емулсия, съчетаваща в себе си розова вода, пчелен восък и липиди. Cold Cream е първата така наречена козметична емулсия, позната от хиляди години при защита и грижа за кожата.

 

Нашата оригинална Barnängen формула за твърд сапун съдържа сходни съставки, което ни накара да преработим технологията и да създадем нашата запазена марка Cold Cream.

 

Той е създаден да защитава и да се грижи за кожата, благодарение на комбинацията от пчелен восък и глицерин за омекотяване, както и слънчогледово олио, алантоин и лайка.

 

Нашата патентована и високо ефективна Cold Cream технология е въплатена в продуктите ни, за да можем да предложим най-добра защитна грижа за красива и балансирана кожа.

 

Знаете ли от къде идва името Cold Cream ?

Идва от прохладното, свежо и леко усещане на кожата, което остава като чувство след като бъде използван.

Овлажняващ серум

Нашият защитен овлажняващ серум притежава сходна технология като при Cold Cream.

 

Този маслено базиран серум съчетава свойствата на маслото от слънчоглед и червени боровинки, които заедно със съставката алантоин осигуряват разширена защита за кожата. Също така допринасят за осигуряване на чувство за копринено мека кожа.

 

Овлажняващия серум е силно концентриран  в нашата серия Nordic Ritual, което го прави ценен съюзник при интензивна грижа за кожата.